AA / Valilikten yapılan açıklamaya göre, Kurban Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa Valiliği Şeref Salonunda bayramlaşma programı düzenlendi.
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, programda yaptığı konuşmada, bayramın İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.
Türkiye'nin, önüne çıkarılan türlü tuzaklara rağmen birlik ve beraberlik içerisinde bayrama girdiğini dile getiren Erin, şunları kaydetti:
'Tüm zorlukları birlik ve beraberliğimizi koruyarak, Allah'ın izni ve Cumhurbaşkanımızın liderliğinde aşmayı başardık. Bugünlerde yaşamakta olduğumuz ekonomik saldırıları da inşallah milletimizin ortaya koyduğu birlik ve beraberlik tablosuyla ve sergilediği güzel duruşla aşmaya başladık ve aşacağımızdan zerrece şüphemiz yok. Şanlıurfa'nın da siyasi farklılıklara rağmen bir araya gelerek birlik ve beraberliğini ortaya koyarak çok daha iyi noktalara geleceğinden hiç şüphe duymuyoruz. Bürokraside devleti temsil eden kesim olarak bizler, siyasi alanda faaliyet gösteren milletvekillerimizin ve diğer arkadaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak ve memleket hayrına yapılabilecek her türlü girişimde onların yanında durmak ve onları desteklemekten büyük memnuniyet duyacağımızı ifade etmek isterim.'
Bayramlaşmaya AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Gülender Açanal, Halil Özşavlı ve CHP Şanlıurfa Milletvekil Aziz Aydınlık, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile kamu kurumu temsilcileri, sivil toplum örgütleri üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Programın ardından Vali Erin ve protokol, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ile çocuk yuvasını ziyaret etti.