Yüksel Polat

Balıklıgöl Devlet Hastanesini ziyaret ederek düzenlenen yeni bölümleri inceleyen Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Yönetimi, Başhekim Dr.Eyyüp Şelli'yle görüş alış verişinde bulundu.

Şanlıurfa'nın eski hastanelerinden olan ve artan nüfusun sağlık ihtiyacını gidermek için gayret ve değişim içerisinde olan Balıklıgöl Devlet Hastanesi, Hastane Yönetimi, Sağlık Çalışanları, verilen sağlık hizmeti ve yapılan fiziki değişimleri ile vatandaşların takdirini alıyor.

Dr.Eyyüp Şelli'nin yaklaşık 1,5 Yıl önce Başhekim olarak atanmasıyla değişim içerisine giren ve pandemi sürecinde ve poliklinik ile yataklı servislerde verilen hizmet ile gündeme gelen Balıklıgöl Devlet Hastanesi kapasite geliştirme, ek hizmet verme ve modernize çalışmalarına devam ederken önceki gün hayırsever iş adamı Yusuf Avcı ile eşi Fatma Avcı'nın yaklaşık 1,5 milyon TL'lik kaynakla ortopedi ve dahiliye servislerini tamamen yeniledi.

Hastanenin 1,5 yıldan bu tarafa geçirdiği yenilikleri yerinde görmek için Balıklıgöl Devlet Hastanesini ziyaret eden Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ve Genel Sekreteri Müslüm Abacı hastanenin çeşitli servislerini ve yenilenen ortopedi ve dahiliye bölümlerini inceleyerek Hastane Başhekimi Dr. Eyyüp Şelli ile bir araya geldi.

Görüşmede hastanenin geçmiş yılları ve sağlık alanında yaşanan sıkıntılara değinen ŞGB Başkanı Veysel Polat özellikle hastanenin son zamanlarda yapılan fiziki iyileştirmeler ve sağlanan ek kapasite – hizmet sunumunun şehrimiz için sevindirici olduğunu söyledi. Balıklıgöl Devlet Hastanesinin artan nüfusun ihtiyacına cevap verebilmek için gerek fiziki şartlarının iyileştirilmesi, hasta memnuniyetinin yükseltilmesi takdire değer. Bu güzel gelişmelere öncülük eden Başhekimimiz Dr.Eyyüp Şelli ve ekibine, destek veren hayırsever vatandaşlarımız ile hastaneye sahip çıkıp katkı sunan Büyükşehir ve Haliliye ilçe belediyelerimize de teşekkür ederim' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başhekim Dr.Eyyüp Şelli ise 1,5 yıl boyunca yapmış oldukları hizmetlere değinerek; Hayırsever hemşerilerimizin desteği ve Bakanlığımızın, İl Sağlık Müdürlüğümüzün iradeleri ile en iyi sağlık hizmeti vermenin gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz. Bu manada bize destek veren Şanlıurfa basının güzide mensuplarına da ayrıca teşekkür ederiz' dedi.

Hastanenin düzenlenen yeni bölümlerini ŞGB Başkanı Veysel Polat ve Genel Sekreter Müslüm Abacı'ya gezdiren Dr. Eyyüp Şelli hastaneye gelerek şifa bulan vatandaşların takdir ve dualarının en büyük motivasyon kaynaklarının olduğunun da altını çizdi.