Haber Merkezi / ŞUTSO 8. Meslek Komitesinin, üyelerinin mesleki gelişmelerine katkı sağlamak adına, Fizik Mühendisleri Odası organizasyonunda koordine ettiği, Mimar, İnşaat, Makine, Fizik, Elektrik, Elektrik ve Elektronik ile Optik ve Akustik Mühendislerine yönelik gerçekleştirilen 'D1 Temel Bina Akustiği' Sertifika Eğitimi, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, 8. Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri Mehmet Paydaş ile Cemal Beyaz'ın katılımıyla düzenlenen sertifika töreniyle sona erdi.
ŞUTSO ev sahipliğinde, TMMOB'a bağlı Meslek Odaları işbirliğinde düzenlenen eğitim, 9 gün ve yaklaşık 72 saat sürdü. TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Poyraz tarafından verilen eğitimde, yeni teknolojik unsurların bina akustiği ve mühendislik hizmetlerine yansıması anlatıldı.
Ücretinin bir kısmının ŞUTSO tarafından karşılandığı eğitimin sertifika töreninde konuşan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, kursiyerlere başarı dileklerini iletti. Başkan Peltek ayrıca, özverili çalışmalarından ötürü Eğitmen Ekrem Poyraz'a teşekkür ederek plaket verdi.