Haber Merkezi / İlçenin ekonomisinde önemli bir yere sahip ikinci oto sanayi sitesinde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla bir süre önce üst yapı çalışmalarına başlandı.
Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, beraberinde Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hacı İnan ile sanayi sitesini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.
Toplamda 6 blokta yürütülen beton yol uygulama çalışmalarını inceleyen Çakmak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'a teşekkür eden Siverek Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hacı İnan, taleplerinin bir bir yerine getirildiğini söyledi.
Tüm sanayi esnafının çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren İnan, 'Belediye Başkanımız kendisine uzattığımız eli boş çevirmedi ve taleplerimiz karşıladı. İmkanlarını biz esnaflar için seferber etti desek yeridir ki devamlı bizlerle istişare halinde. Sorunu kendisine ilettiğimiz andan itibaren 'başkanımız öncelikle yollarınızı yapacağım' dedi ve sözünü yerine getirdi. Ben esnaf ve sanatkarlarım adına minnettarım ve herkesin huzurunda Başkanımız Ayşe Hanım ile emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.' dedi.
Esnafın memnuniyetinin ve mutluluğunun kendilerini de sevindirdiğini belirten Başkan Ayşe Çakmak, sanayi esnafının tüm taleplerinin karşılanmaya devam edileceğini söyledi.
Sanayinin bölge ekonomisi açısından önemli olduğunu ifade eden Çakmak, şunları söyledi: 'Sanayi esnafı adına Hacı başkanımızla sürekli irtibat halindeyiz. Oto sanayi sitesi önem verdiğimiz alanların başında geliyor ki buraya yerli yabancı çok sayıda insanımız geliyor. Hacı başkanım yol talebiyle geldiğinde talebin karşılanması talimatımız üzerine ekiplerimiz çalışma başlattı ve çalışmalarda sona geldik. Tüm esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. Alt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olan yollar, esnafımızın işlerinin aksamasına yol açmıştı ki bugünden sonra bu sorunu da aşmış olduk. Umuyorum ki yolların güzelleşmesiyle birlikte esnafımızın da işleri açılır ve güzelleşir. Yürütülen çalışmaların tüm esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum.'
Yol taleplerini karşılayan Belediye Başkanı Çakmak'a teşekkür eden otomobil tamircisi Ömer Karagöz, duydukları memnuniyeti dile getirdi.