Haber Merkezi/ Okulları sık sık ziyaret eden belediye başkanı Aslan Ali Bayık, okul idareleriyle yaptığı görüşmelerde tespit edilen eksiklikleri gidermek için ellerinden geldiğini yaptığını söyledi.
Okulların temiz ve sağlıklı olmasının önemine değinen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık belediye olarak daha önce de eğitime katkı amacıyla çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini ifade ederek şöyle konuştu;
'Daha önceki dönemde eğitim yatırımlarımız olmuştu. Bu konuda çeşitli projeler geliştirip hayata geçirdik. Bunlardan en önemlisi Okullar Hayat Bulsun projesiydi. Proje kapsamında ilçemizdeki 8 okulun park ve bahçe düzenlemelerini yaptık. Bu projeyle hafta içi öğrenciler için, hafta sonu da öğrenci velileri için yeni yaşam alanlarının oluşturulmasını hedefledik' dedi.

Okullar idareleriyle iyi bir iletişim halinde olduklarını ifade eden Bayık, eğitim yuvalarımızın temiz ve sağlıklı olması yönündeki çalışmalarımız kapsamında okullardan gelen talepleri değerlendirerek eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Bugün de Hilvan Anadolu Lisesinin boyama işini üstlendik.
Bundan sonra da eğitim yuvalarımıza her türlü desteği vermeye hazırız dedi.