TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor, ligin 28. hafta maçında yarın deplasmanda Fethiyespor ile karşılaşacak. Zorlu deplasmana yeni teknik direktörü Besim Durmuş yönetiminde çıkacak olan kırmızı siyahlı ekip, mücadeleden 3 puanla dönmek istiyor.

'ALACAĞIMIZ PUANLA ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYORUZ'
Mücadele öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Besim Durmuş, maça hırslı hazırlandıklarını ve Fethiye deplasmanında alınacak iyi bir sonuçla kötü gidişi sona erdirip çıkışa geçmek istediklerini dile getirdi.
Karaköprü Belediyespor'a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam, 'Takımımızın hedeflenen yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Kötü sonuçlar nedeniyle psikolojik olarak biraz sıkıntı oluşmuş ama bunu çözeceğiz ve olumlu bir hava oluşturmaya çalışacağız. Herkes elini taşın altına koyacak ve hayal ettiklerimize ulaşmak için çaba göstereceğiz' diye konuştu.
Karbel Karaköprü Belediyespor'un 27 yarın oynayacağı Fethiyespor karşılaşmasını Muş bölgesi Hakemi Mehmet Şükrü Közcü yönetecek.

Mutlu GÜNEŞ