Faruk DEVECİ / Proje kapsamında; ilimizin kırsal mahallelerinde ikamet eden öğrenciler, Kaymakamlık ve Muhtarlıklarla işbirliği yapılarak otobüslerle kente getirildi.
Öğrencilerin içlerinden bir grup Valiliği ziyaret etti. Vali Salih Ayhan, makamında ağırladığı çocuklara projeyi anlattı. Bu geziyi sadece futbol maçı izleme olarak görmemeleri gerektiğini anlatan Vali Ayhan, 'Bu proje doğduğunuz şehri tarihi ve kültürel açıdan daha iyi tanımanıza yardımcı olacak. Ayrıca Urfaspor'a 12. adam olarak destek olacaksınız" dedi.
Kentte güzel bir gün geçiren öğrenciler Büyükşehir Belediyesi'nin yemek ikramından sonra 11 Nisan Stadı tribünlerinin protokol yakınında yerini aldı. Bir ara aralarına Vali Ayhan da katıldı. Öğrenciler, boyunlarında Urfaspor atkısı, ellerinde Türk bayraklarıyla takımlarına destek verdi, tezahüratlarıyla Erzincan galibiyetine katkı sağladı.
Vali Ayhan, proje kapsamındaki bu uygulamayı 23 Ekim'de 11 Nisan Stadında oynanacak Şanlıurfaspor-Menemen FK maçında da devam ettireceklerini bildirdi.