Tuğba Polat

Şanlıurfa Profesyonel Aşçılar Derneği katıldıkları 'Gelenekten Geleceğe Anadolu Yemekleri Yarışması'ında 35 İl arasında 3. Oldu

Şanlıurfa mutfağının eşsiz lezzetlerini katıldıkları fuar, etkinlik ve yarışmalarda başarı ile tanıtan Şanlıurfa Profesyonel Aşçılar Derneği başarılarına bir yenisini ekledi.

Antalya'da düzenlenen ANFAŞ Fuarına katılan Dernek temsilcisi Usta Şefler fuarda düzenlenen 'Gelenekten Geleceğe Anadolu Yemekleri Yarışması'ında Miftahi tas kebabı ve isot tatlısı ile 35 İl arasında 3. Oldu.

Yapılan yarışma ve imza atılan önemli başarı hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Mehmet Emin Nitik; Şanlıurfa Profesyonel Aşçılar Derneği olarak Antalya ANFAŞ fuarında 35 il arasında 3.olduk Yaptığımız yemek Urfa'nın en eski yemeklerinden biri olan miftahi tas kebabı jürinin çok ilgisini çekti ve beğenildi. Bunun yanı sıra Dernek Başkan vekilimiz Nusret Bal şefimizin yapmış olduğu ve tescil yolunda olan isot tatlısı sunuldu. Bu lezzet te jüri tarafından büyük beğeni aldı. İnşallah bundan sonra da Şanlıurfa mutfağını ve Şanlıurfa'nın eşsiz lezzetlerini bu tür organizasyonlarda ve etkinliklerde tanıtmaya devam edeceğiz' dedi.