Tuğba POLAT/ Yıl içinde ve Ramazan ayında sürdürülen çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ay Işığım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nail Çiftçi, 2022 yılı yetimlere yardım çalışmalarına 'Şehrin Yüzü Yetimle Gülsün' sloganıyla başladıklarını ifade etti.
YETİMLERİMİZ MAĞAZADAN BAYRAMLIKLARINI SEÇİYOR
Yılın 12 ayı boyunca muhtaç yetim ailelere yardım yaptıklarını belirten Çiftçi, 'Şuan yetimlere bayramlık dağıtmanın sevincini yaşıyoruz. Hayırseverlerin desteğiyle yetimlerimizin sevincine ortak oluyoruz. Yetimlerimizi belirlenen mağazalara getirip bayramlıklarını almalarını sağlıyoruz. Yılın 12 ayı yetimlere hizmet veren giyim mağazasında ayakkabıdan tişörte, elbiseden gömleğe, kot pantolondan oyuncağa kadar, çocukların seveceği birçok ürün bulunuyor. Yetimlerimiz bu mağazaya gelerek kendi bedenlerine ve zevklerine uygun kıyafetleri seçebiliyor' diyerek bağış ve yardımda bulunan hayırseverlere teşekkür etti.


HAYIRSEVERLERİN DESTEĞİYLE YAPIYORUZ
Yetimler için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Ay Işığım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nail Çiftçi, 'Yetimlere sevildiğini, kendisine kıymet verdiğimizi hissettirmeye çalışıyoruz. Bu amaçla içinde yetimlerin mutlu olacağı gofret, bisküvi, meyve suyu ve sürpriz yumurta gibi birçok ürünün olduğu çocuk kumanyaları hazırlıyoruz ve yetimlere dağıtıyoruz. Yaptığımız tüm yardımları bize inanan, güvenen ve emanetlerini bize gönül rahatlığıyla teslim eden siz hayırseverlerin desteğiyle yapıyoruz. Bizleri bekleyen yüzlerce yetim çocuk var. Bu yetimlere daha çok yardım ulaştırabilmemiz için siz hayırseverlerin desteğine ihtiyacımız var' diyerek derneğin kurmuş olduğu sosyal markette muhtaç yetimlere sütten peynire, temizlik ürünlerinden şampuana, yağdan kuru bakliyata kadar birçok ürünün ücretsiz olarak verildiğini sözlerine ekledi.
Çiftçi; hayırsever vatandaşların bağışlarını bizzat derneği ziyaret ederek veya www.ayisigim.org web sitesi üzerinden yapabileceğini belirterek, 'Bir ailenin Aylık Gıda Bedeli 350 TL, Bir Yetimin Giyim Bedeli 200 TL, Bir Yetimin Kumanyası 100 TL. Allah tüm hayır sahiplerinden ve dualarını esirgemeyen tüm hayır düşünenlerden razı olsun' sözleriyle konuşmasını tamamladı.