Haber Merkezi / Karaköprü Belediyesi ilçede kalıcı bir yapıya daha imza atarak vatandaşların hizmetine sunuyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin Narlıkuyu Mahallesindeki vatandaşlara sözünü verdiği semt pazarı için ihale çalışmaları tamamlandı. Geçtiğimiz aylarda semt pazarının yapılacağı yerde bulunan 2 adet kaçak yapının yıkımı gerçekleştirilirken, alana yapılacak yeni semt pazarı için ihale aşaması da tamamlandı.
Yaklaşık 3 bin 500 metrekare alan üzerine yapılacak olan semt pazarı için önümüzdeki günlerde yüklenici firma tarafından çalışmalar başlayacak ve kısa bir süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılacak.
Vatandaşlara verdikleri bir sözü daha yerine getirmek için çalıştıklarını ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yaşanan bazı sıkıntılardan dolayı geciken projenin ihalesinin de yapıldığını ve hayata geçirileceğini kaydetti.
Başkan Baydilli, 'Narlıkuyu Mahallemizdeki vatandaşlarımızdan sürekli olarak semt pazarı talebi alıyorduk. Bu talebi karşılama adına harekete geçtik ve bir yer belirledik, projesini hazırladık. Bazı sıkıntılar nedeniyle projemizin hayata geçirilmesi biraz gecikse de çok şükür vereceğimiz sözü tutacağız. 3 bin 500 metre alanda yapılacak olan semt pazarı ve otopark yeri için ihaleyi alan firma çalışmalarına en kısa sürede başlayacak. İnşallah kısa bir süre sonra da açılışını gerçekleştireceğiz. Semt pazarımız Narlıkuyu Mahallemize ve ilçemize şimdiden hayırlı olsun' diye konuştu.
Narlıkuyu Mahallesine kazandırılacak olan semt pazarı, pazar kurulan günler dışında kapalı otopark olarak kullanılabilecek.