Haber Merkezi / Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, mesaisine sabahın erken saatlerinde başlayarak ilçedeki mahallelerde teknik ekibiyle birlikte incelemeye devam ediyor. Başkan Baydilli sorunları bizzat yerinde incelerken, vatandaş ve esnafla da sohbet edip taleplerini dinliyor.
Başkan Baydilli alan gezileri kapsamında Atakent ve Çamlıyayla Mahallelerinde teknik ekibiyle birlikte inceleme yaparken, tespit ettiği sorunları not alıp çözümü için ilgili birime aktardı.
Atakent ve Çamlıyayla Mahallelerinde inşaatların fazlalığı nedeniyle özellikle bazı yollarda sıkıntı yaşandığına değinen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli bu problemleri en aza indirmek için inceleme yaparak sorunların çözümüne yönelik çalışma başlattıklarını kaydetti.
Başkan Baydilli, 'Sabah gezilerimizle birlikte ilçemizde yapılan çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyoruz. Bugün de Atakent ve Çamlıyayla mahallemizde ekibimizle birlikte yapılan çalışmalarımızı inceleme ve yoldan geçen vatandaşlarımızla sohbet etme fırsatı bulduk.
Atakent Mahallemiz sürekli yapılaşma sürecinde olduğu için her geçen gün nüfus olarak büyüyor, gelişiyor. Çamlıyayla Mahallemiz de yaklaşık 2 bin nüfusuyla yeni yeni gelişen, yapılaşmayla büyüyen bir mahallemizdir. Biz bu mahallelerimize yeni parklar, sosyal donatı alanları yapıyoruz. Biz ekibimizle birlikte güzel ilçemiz için erkenden kalkıp yol almaya ve çalışmaya devam edeceğiz' diye konuştu.
Başkan Baydilli sabah aşan gezilerini program dahilinde ekibiyle birlikte mahallelerde sürdürecek.