Mutlu GÜNEŞ / İlçede yapımı devam eden ve tamamlanan projeleri yerinde incelemeye devam eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Esentepe Mahallesinde başlayan saha ziyaretini, Doğukent ve Narlıkuyu Mahallelerinde devam ettirdi.

'YARI OLİMPİK KAPALI YÜZME HAVUZU EN KISA SÜREDE HİZMETE SUNULACAK'
Doğukent Mahallesinde yapımı devam eden Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Narlıkuyu Mahallesindeki Semt Pazarı inşaat alanlarını ziyaret eden Başkan Baydilli, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 6 bin metrekare alan üzerine yapılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun en kısa sürede bitirilip hizmete sunulacağını ifade eden Başkan Baydilli, yüklenici firmadan çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

'NARLIKUYU SEMT PAZARI 2 AY İÇİNDE AÇILACAK'
Narlıkuyu Mahallesine kazandırılacak olan Semt Pazarı inşaatını da inceleyen Başkan Baydilli, yaptığı açıklamada ilçeyi kalkındırmak adına yeni projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. Baydilli, 'Ekibimizle birlikte sorunları inceleyip çözüm üretmeye devam ediyoruz. Bugün inşaatı devam eden projelerimizi inceledik. 2 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu Narlıkuyu Semt Pazarımızda çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah 2 ay gibi kısa bir sürede açılışını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz' diye konuştu.