Haber Merkezi / Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Direkli mahalle sakinlerinin en önemli taleplerinden biri olan modern kapalı semt pazarı yapım çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 1600 metrekarelik alanı kapsayan ve bitişiğinde zabıta karakolu da bulunan modern kapalı semt pazarı inşaatını Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestopl'la birlikte inceleyen Başkan Kuş, çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini ve semt pazarının mart ayı içinde bölge sakinlerinin hizmetine sunulacağını belirtti.
Vermiş oldukları sözleri bir bir yerine getirmeye devam ettiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ' Direkli bölge sakinlerimizin bizlerden talep ettiği semt pazarı yapımı tamamlanma aşamasına geldi. Söz vermiştik ve sözümüzü de yerine getirdik. İnşallah hem modern kapalı semt pazarımız hem de zabıta karakolumuzu mart ayı içinde vatandaşlarımızla birlikte hizmete açacağız' dedi.
Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop ise,' Başkanımıza mahallemize yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Semt pazarımız ve zabıta karakolumuz açılışa hazır halde. İnşallah açılışını hep birlikte yapacağız.' Dedi.