Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Olağan Üstü Kongresi 07.01.2023 tarihinde yapılmıştı. Kongrede İlçe Başkanlığına seçilen Av. İbrahim Halil Alagöz, bugün Haliliye İlçe seçim Kurulundan mazbatasını aldı. İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Haliliye seçim Kurulu Başkanlığına gitti. Mazbatalarını Alan Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Yönetimi görevine başladı.
Mazbatasını alarak görevine başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, "yaptığı açıklamada; Geçen hafta Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Başkanlığımızın İlçe Olağan Üstü Kongresini yaptık. Bugünde Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte, Haliliye İlçe seçim Kurulundan mazbatamızı aldık.
Seçimler demokrasinin olmasa olmazıdır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu konuda bütün siyasi partilere örnek bir partiyiz. Seçim Kurullarından alınan mazbata bir siyasetçinin ehliyetidir. Türkiye Cumhuriyetinde bu mazbatayı almayan aslında siyasetçi olmuş olmuyor. Nasıl bir sürücü ehliyeti olmadan araç kullanamıyorsa, mazbatası olmayan siyasetçide siyasetçi olmuyor. Bizde bugün mazbatamızı aldık. Genel seçimlere çok az bir zaman kaldı. Bizimde zaman kaybımız yoktur. Bugünden itibaren İlçe Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte, seçim çalışmalarımıza hızla başlayacağız. Geçen hafta yapılan kongremizde bizlere destek verenlere teşekkür ederim" dedi.