Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü'nün belirlediği alanlarda koronavirüs ile mücadele kapsamında aşı çalışmalarını sürdüren Sağlık Çalışanları, salgının sona ermesi için yoğun bir mesai harcıyor.
Vatandaşlara eksik aşı uyarısında bulunan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek hizmet binası Covid-19 Poliklinik Sorumlusu Hemşire Zeynep Başoğlu, salgınla mücadelede aşının önemini vurguladı.
Polikliniklere ve mobil aşı ekiplerine başvuran vatandaşların aşı sorgulamasının anında yapılabildiğine dikkat çeken Başoğlu, 'Aşı olmak isteyen vatandaşlarımızı hemen anında aşılayabiliyoruz. Bayan vatandaşlarımıza da aşı noktalarında bulunan aşı polikliniklerinde yardımcı oluyoruz. Şanlıurfa'daki eksik ve hatırlatma dozları olan bütün vatandaşlarımızı hastanelerimizin ve İl Sağlık Müdürlüğümüzün aşı noktalarına bekliyoruz' diye konuştu.
Balıklıgöl Devlet Hastanesi Poliklinik Sorumlu Hemşiresi Songül Yıldırım Çulcu da, 'Hastanemizde poliklinik girişinde mesai bitimine kadar, Hastanemiz Aşı merkezinde ise gece saat 00.00 kadar Aşı çalışmamız devam ediyor. Eksik ve hatırlatma dozları olan bütün vatandaşlarımızı hastanelerimizin ve İl Sağlık Müdürlüğümüzün kurmuş olduğu aşı platformlarına bekliyoruz' diyerek aşı çağrısını yineledi.