Ayser POLAT / Şanlıurfa Vali Yardımcısı Metin Esen, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici, Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanları ile şehit ve gazi ailelerinin katıldığı seansta, duygu dolu anlar yaşandı.
Film gösterimi öncesi sinemaya davet edilen şehit ve gazi aileleriyle sohbet eden Vali Yardımcısı Metin Esen, 'Bugün, 11 Ağustos 2017 tarihinde henüz 15 yaşında iken PKK terör örgütüyle girilen bir çatışmada şehit vermiş olduğumuz Eren Bülbül kardeşimiz ve Kıdemli Başçavuşumuş Ferhat Gedik'in hayatını konu edinen Kesişme - İyi ki varsın Eren sinema filmini şehit yakınlarımız ve gazilerimizle izlemek için bir araya geldik. Şehitlerimize olan vefa borcumuzu, onlara duyduğumuz minnet ve şükranı hatırlamak için buradayız. Devlet olarak daima şehitlerimizin emanetinin yanında olacağız. Tabi ki duygu yoğunluğunun yaşandığı bir film olacak. Her bir ailede bu vatan için dedesini, babasını, kardeşini şehit vermiş ailelerle bir arada olmanın duygu yoğunluğu içerisindeyiz. Tüm şehitlerimize rahmet diliyorum, Allah'ın katında onların makamlarının yüce olduğunu, peygamberimize komşu olduklarını biliyoruz. Şehitlerimize rahmet dilerken, vatanımızın bütünlüğü için canlarını feda eden milyonlarca vatansever olduğu sürece, terör örgütleri başarılı olamayacağını, onlara müsaade etmeyeceğimizi bir kez daha buradan hatırlatmak istiyoruz.' diye konuştu.

Tüm Türkiye'de Vizyonda
11 Ağustos 2017'de, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında yaşanan çatışmada, teröristlerin saldırısı sonucu 15 yaşında şehit düşen Eren Bülbül ile Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in kesişen hayatlarını konu edinen TRT ortak yapımı 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmi Eren'in doğum günü olan 1 Ocak'ta gösterime girdi.
Türkiye'de 800 sinema salonunda izleyiciyle buluşan film, Türkiye ile aynı anda Almanya, İngiltere, Avusturya, Norveç, Fransa, Danimarka ve Azerbaycan'da da gösterime girdi.