Haber Merkezi / Referandum sürecinde yapılacak çalışmalara katkı sunmak için Şanlıurfa Belediye Başkanları eşleri ve AK Parti Kadın Kolları başkanları Şanlıurfa'da sahaya iniyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi Başkanlığında; Ak Parti İl Başkanının eşi Betül Beyazgül, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, 13 İlçe Belediye Başkanlarının eşleri ve 13 ilçe Kadın Kolları ile Hamarat Eller Çarşısında toplantı düzenlendi.
Düzenlenen toplantıda Büyükşehir Belediyesinin İlçelerde yaptığı faaliyetlere değinilirken birlik beraberlik mesajları verildi, referandum öncesi 13 ilçede yapılması planlanan çalışmalar programlanması yapıldı.
Referandum sürecinde yapılacak çalışmaların planlanmasının istişaresini yapmak bir araya geldiklerini belirten Sema Çiftçi: "Belediye Başkanı eşleri, İl Kadın Kolları, İlçe Başkanların eşleri ve ilçe Kadın Kolları Başkanlarıyla dayanışma ve kaynaşma toplantısı yaptık. Referandum öncesi Urfa'da ne yapabiliriz konusunda konuştuk. Bir planlama yaptık. Umuyoruz Urfa'da her zamankinden daha iyi bir sonuç çıkacak. Bu amaçla çalışmaya başlayacağız" dedi.