Ayser POLAT / 'Her alanda gençlerimizin yanında olacağız' sloganıyla ilçe genelinde eğitim seferberliği başlatan Haliliye Belediyesi; özel yetenek parkur sınavıyla öğrenci alan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları (BESYO) ve Polis Meslek Eğitim Merkezi'ne (POMEM) girmek isteyen gençlerin yüzünü güldürdü.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan kurslara ücretsiz olarak kayıt yaptıran ve yoğun ilgi gösteren gençler, uzman eğitmenler eşliğinde 11 Nisan Stadyumunda parkur çalışmalarına başladı.


'BİZE BU İMKANI SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ'
Kendilerine sağlanan bu imkan ile BESYO ve POMEM hayallerini gerçekleştirmek istediklerini ifade eden gençler, 'Haliliye Belediyesinin açtığı BESYO kursuna devam ediyoruz. Çok güzel olumlu sonuçlar alıyoruz. Başta bizler bu imkanı sağlayan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat olmak üzere, hocalarımıza teşekkür ediyoruz' ifadelerini kullandı.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise kurs kayıtlarının devam ettiği ve vatandaşların 4442263 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezinden detaylı bilgi alabilecekleri ifade edildi.