İLKHA/ Diyanet-Sen Viranşehir ilçe temsilciliği tarafından düzenlenen programa imam hatipler ve müezzin kayımlar katıldı.
Programda konuşan Diyanet-Sen ilçe temsilcisi Ramazan Çelik, 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' münasebetiyle düzenledikleri etkinliğe katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.
Din görevlisi olarak biz kimiz? Ne yaparız? sorusunu yönelterek konuşmasına başlayan Çelik, 'Güneş doğmadan günlük mesaisine başlayan, günün batımı ile de mesaisi bitmeyen, beş vakit ezan ile insanları felaha ve camiye çağıran, doğumundan son nefesine kadar insanlara hak ve hakikati tebliğ eden, kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'i körpecik yavruların zihinlerine nakış nakış işleyen, Allah'ın yeryüzündeki evleri mesabesindeki cami ve mescidleri imar edip muhafaza eden, bu necip milletin en mutlu ve en üzgün olduğu anlarda daima yanında olan, bayrağına ve vatanına gönülden bağlı ve sadakatli, vefakar, cefakar ve her türlü hürmete ve saygıya layık kimseleriz. Bu vesileyle haftanızı tebrik ediyorum.' dedi.
Program, din görevlilerine verilen hediyelerin ardından sona erdi.