'Gençliğe Yatırım, Geleceğe Yatırımdır' sloganıyla son dönemlerde gençlik ve spor yatırımlarını artıran Viranşehir Belediyesi, yeni yatırım ve projeleri ilçe gençliğine kazandırmaya devam ediyor.
İlçeye yeni yatırımlar gelmesi için geçtiğimiz hafta Ankara'da temaslarda bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, girişimlerinin meyvesini almaya başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı heyetini proje ve yatırımları incelemek üzere Viranşehir'e geldi.

PROJELERE DESTEK SÖZÜ VERİLDİ
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tayyip Kahyaoğlu, beraberindeki Spor Hizmetleri Genel Müdürü Ömer Altunsoy ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren ile birlikte Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'yi ziyaret etti. Ziyarette; Viranşehir'de gençliğe yönelik yapılan yatırımlardan bahseden Başkan Ekinci, gençlere yönelik yapılması planlanan projeler için de destek istedi. İlçede hayata geçirilecek yatırımlar için notlar alan heyet, yapılması planlanan projelere destek verileceğini dile getirdi.

HEYET, İLÇEDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Gençlik ve Spor Bakanlığı heyeti, daha sonra Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ile birlikte Hürriyet Mahallesi'ndeki Gençlik Merkezi, Yeni Mahalle'deki Taziye Evi, Şırnak Mahallesi'ndeki Kültür Evi ve Dikmeler Parkı'ndaki kütüphane yapılması planlanan alanı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir'e gerçekleştirdiği ziyaretlerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığı heyetine teşekkür etti.