Eyyübiye'nin Yenice ve Osmanlı Mahalleleri arasında yeralan Kito Deresi’nde başlatılan çevre düzenleme projesi, başlanan 2. etap çalışmaları ile devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Kuş, seçimlerden önce sözünü verdikleri Kito Deresi düzenlemesinin tamamlanacağını açıkladı.

Mahalle Muhtarı Hamza Göktaş ile birlikte Kito Deresi Park ve Çevre Düzenlemesi Projesini yerinde inceleyen Başkan Kuş, geçen yıl yapımı tamamlanan birinci etap halı sahanın ardından bu yıl ikinci etabı tamamlayacaklarını söyledi.

Selçuklu ve Osmanlı Mahallelerine hitap edecek park projesinin 2. etabının 10.5 dekardan oluşacağı bilgisini veren Başkan Kuş, “Başladığımız ikinci etap projemizin açılışını bahar aylarında yapacak ve 3. Etap çalışmamızı başlatacağız. 2023 yılı sonuna doğru, 3 etap olarak planladığımız park ve sosyal tesislerimizi halkımıza kazandırmış olacağız” diye konuştu.

Mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Kuş’a teşekkür eden muhtar Hamza Göktaş da; “Başkanımız sağolsun verdiği sözleri birer birer yerine getiriyor. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Mahallelerinde başlayan park çalışmasını büyük sevinçle karşılayan çocuklar, Başkan Mehmet Kuş’un etrafında sevinç çemberi oluşturdular. Çocuklarla toplu fotoğraf çektiren Başkan Kuş, çocukların talep ettiği parklarını en kısa sürede hizmete sunacaklarını söyledi.

Toplam 22 dekardan oluşacak proje içerisinde, yapımı tamamlanan spor kompleksine ilave olarak kitap otağı, modern kapalı semt pazarı, çocuk oyun dünyası ve sosyal donatılar yer alacak.