Tuğba POLAT / Ramazan ayı boyunca iftarda vatandaşların hanelerine misafir olan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, bu kez iftar bereketini öğrencilerle yaşadı. Haliliye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında 800 öğrenci ve öğretmenleriyle bir araya gelen Canpolat, yaptığı konuşmada her alanda gençliğin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.
İftar programında Haliliye Kaymakamı Metin Esen, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural, okul idarecileri ve öğretmenler hazır bulundu.

CANPOLAT: HER DAİM ÖĞRENCİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ
İftar programında öğrencilere hitap eden Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 'Ramazan aylarında sıklıkla öğrenci kardeşlerimizle ve vatandaşlarımızla yan yana gelip, hemhal olup iftarda bir araya geliyoruz. Bugün nitekim hep birlikte 800'e yakın öğrencimizle bir aradayız. Sizler de geleceğiniz adına kendinizi yetiştirmeye, vatana, millete faydalı evlat olmaya gayret gösteriyorsunuz. Tabi ki okulumuz, öğretmenlerimiz son derece önemli. Çok şükür Allah devletimizi, hükümetimizi ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı her daim güçlü kılsın. Böyle güzel mekanlarda, güzel hocalarımızla, güzel salonlarda hep birlikte iyi bir eğitim almanın önemini daha iyi anlıyoruz. Bizler de Haliliye Belediyesi olarak öğrenci kardeşlerimizi, üniversiteye hazırlanan, lise sınavlarına hazırlanan kardeşlerimizi eğitim salonlarımızda, kurs merkezlerimizde ve bize gelen talepler doğrultusunda farklı sınav metotlarıyla, çalışmalarla birlikte desteklemeye gayret edeceğiz. İftar programına vesile olan Milli Eğitim camiasına, İl Ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz' ifadelerine yer verdi.

ESEN: RAMAZAN AYININ SEVİNCİNİ HEP BİRLİKTE PAYLAŞIYORUZ
Haliliye Kaymakamı Metin Esen ise düzenlenen program vesilesiyle Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a teşekkürlerini ileterek, 'Ramazan ayının sevincini, ramazanın başından beri toplumun her kesiminden vatandaşlarımızın sofrasına, hanesine misafir olarak yaşıyoruz. Bugün de iftar sevincini geleceğimiz, sevgili gençlerimizle beraber yaşamanın mutluluğunu yaşadık. İyi ki bu organizasyonu yapmışız. Bu güzel atmosferi bizlere hazırlayan öğretmenlerimize, okul idarecilerimize ve tabi ki destekte bulunan Haliliye Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum' dedi.