Haber Merkezi / Harran'ın her konuda dönüşmesi ve hemşerilerine hizmetin en iyisini sunma gayesi yolunda çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un girişimleri ve Harran Belediyesi'nin yer tahsisi ile yöresel ürünler fuarı ilçe merkezinde vatandaşlarla buluştu. Fuarı ziyaret eden Başkan Özyavuz, göreve gelir gelmez sürdürdükleri çalışma temposunu her geçen gün artırdıklarını ve her türlü yeniliği Harran'a kazandırmak için de büyük gayret sarf ettiklerini kaydetti. Fuara ilginin oldukça yoğun olduğu gözlenirken Başkan Özyavuz, fuarı ziyaret eden vatandaşlarla da bir araya gelerek uzun uzun sohbet etti.
Merzifon'dan Kayseri'ye, Afyonkarahisar'dan Artvin'e özgü yöresel ürünlerin bulunduğu stantlarda organik ürünleri uygun fiyatla Harranlı vatandaşlarla buluşturduklarını belirten esnaf ise, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'a desteklerinden ötürü teşekkür ederken, tüm vatandaşları 6 Mart tarihine kadar fuara beklediklerini söyledi.
Çocuk oyun gruplarının da yer aldığı fuarı ziyaret ederek standları gezen vatandaşlar ise yenilikleri Harran'la buluşturduğu için Başkan Özyavuz'a teşekkürlerini sundu.