Haber Merkezi / Başkan Mehmet Canpolat, ilçe genelinde yürütülen çalışmaları yerinde incelemek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye yönelik yürüttüğü mahalle gezilerini Şair Nabi Mahallesiyle devam ettirdi. Mahalledeki elektrik sistemlerini yer altına almak amacıyla yürütülen çalışmalardan dolayı deforme olan sokaklardaki yol ve kaldırım çalışmalarının hızlı bir şekilde yürütüldüğü çalışmaları denetleyen Başkan Mehmet Canpolat'a, Şair Nabi Mahalle Muhtarı Hüseyin Çiçek ve teknik ekip eşlik etti. Çalışmalara ilişkin teknik ekipten bilgiler alan Başkan Canpolat, elektrik sistemlerinin yer altına alındığı sokaklardaki çalışmaların hızlıca bitirilmesi talimatını verdi. Mahalledeki esnaf ve vatandaşlarla da görüşerek, sohbet eden Başkan Canpolat, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini de not aldı.
Elektrik sistemlerinin yer altına alındığı sokaklardaki deforme olan alanlarda hızlı bir şekilde onarım ve yenileme çalışması yürüttüklerini anlatan Başkan Mehmet Canpolat, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
'Şair Nabi Mahallemizdeki sokaklarımızı muhtarımızla birlikte gezdik. Yaklaşık 2-3 aydır Tedaş'ın bu mahallede elektrik sistemlerini yer altına almasıyla alakalı çok ciddi bir çalışma var. Bir taraftan Tedaş çalışmalarını yürütürken, diğer taraftan da Haliliye Belediyesi olarak üç ekip olarak deforme olan sokaklarda onarım ve yenileme çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her şey Şair Nabi Mahallemizin refah seviyesini yükseltmeye yönelik yapılıyor. Şair Nabi Mahallemizin sakinlerine göstermiş oldukları teveccüh, ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.'
Mahalle Muhtarı Hüseyin Çiçek'te, mahallenin dört bir yanında çalışmaların aralıksız devam ettiğinin altını çizdiği açıklamasında şunları söyledi:
'Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat'a çok teşekkür ederim. Bugün mahallemizin tüm sokaklarını gezdik. Başkanımıza tüm taleplerimizi ilettik ve başkanımızda bunları yerinde inceledi. Mahallemizde çok sıkıntı yok bu nedenle mahallem adına başkanımıza teşekkür ediyorum.'
Başkan Mehmet Canpolat, açıklamaların ardından bölgedeki çocuklarla da sohbet etti.