Haber Merkezi / Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından çalışmaların sürdürüldüğü noktalardan bir tanesi olan Hürriyet Mahallesi'ndeki 253. Sokakta çalışmaları inceleyen Başkan Ekinci, personele kolaylıklar dileyip yetkililerden bilgi aldı.
Yürütülen çalışmaları değerlendiren Başkan Ekinci, "Şehrimizin tüm caddelerini yenilemeye, ulaşım konforunu ve kalitesini arttıracak çalışmalarımıza devam aralıksız ediyoruz. Daha önce ne söz verdiysek hepsini bir bir yerine getirmenin mutluluğu ve sevincini yaşıyoruz. İnşallah en kısa sürede mahalledeki asfalt çalışmalarını bitirip, ara ve çıkmaz sokaklarda kilitli parke taşı döşeme ve yenileme çalışmalarına başlayacağız. İnşallah Kışa kadar yeni bir Hürriyet Mahallesini vatandaşlarımıza teslim edeceğiz." diye konuştu.
Alt ve üst yapısıyla daha da güzelleşecek Viranşehirimizin her şeyin en iyisine layıktır diyen Ekinci, Amaçlarının bütün sorunlarından arındırılmış bir Viranşehir olduğunu dile getirdi.
Yol yapım çalışmalarının mahalle sakinlerine hayırlı, uğurlu olması dileğinde bulunan Ekinci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine ilçede başlattıkları yol yapım çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
İncelemeler sırasında mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Ekinci, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip, sorun ve taleplerini dinledi.
Hürriyet mahallesi sakinleri ve esnafları ise, mahallelerinde başlatılan alt ve üst yapı çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Viranşehir Belediyesine teşekkür ettiler.