İLKHA/ Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz ve beraberindeki heyet, Halfeti ilçesini ziyaret ederek destek talep etti.
Halfeti esnafının güler yüzle karşıladığı Yavuz, esnafın sorunlarını dinleyerek var olan sorunların çözümü için siyasete atıldıklarını söyledi.
Hedef ve çalışmalarını anlatan Yavuz, esnafın dile getirdiği sorunları not ettikten sonra bu sorunları çıktığı TV programlarında gündeme getireceğini ayrıca bu sorunları İslami muhalefet adına Mecliste gündeme getirmek için de kendisine destek verilmesini istedi.
Halfeti'ye gelen ana yolun asfaltlanmamasına tepki gösteren esnaf, işsizlik, çevre temizliği, üstyapı, elektrik ve su sorunu gibi sorunları olduğunu, bu sorunların acilen çözülmesi gerektiğini söyledi.
Yavuz Halfeti'den sonra belde ve köy ziyaretlerine devam etti
Daha sonra Halfeti'ye bağlı Yukarı Göklü(Gogan)beldesine geçen Yavuz ve beraberindeki heyet, burada da belde esnafını ziyaret ederek destek istedi.
Yavuz'un, bir kebapçı dükkanında işyeri sahibinin kebap pişirmesine yardımcı olması renkli görüntüler oluşturdu.
İşyeri sahibinden konu ile ilgili bilgi alan Yavuz, hayırlı işler dileğinde bulundu.
Ziyaretlerini gün boyu devam ettiren Yavuz, Halfeti'ye bağlı Hilalli köyü Akçayurt mezrasını ziyaret ederek toplanan köylülerle bir süre sohbet etti.
Ortamın manevi yönden giderek kötüleştiğini belirten Yavuz, herkesin elini taşın altına koyup bir çaba göstermesi gerektiğini söyledi.
Yapılan ikramların ardından Yavuz ve beraberindeki heyet, ilçeden ayrıldı.