AA / PTT 1. Lig'de 4 yıldır mücadele eden Ceylanlar, sezon öncesi dikkat çeken transferleriyle taraftarını heyecanlandırmasına rağmen Süper Lig hedefine bir türlü ulaşamadı. Bu süreçte 10 teknik direktörle çalışan Şanlıurfa temsilcisi, bu konuda istikrarsızlığıyla dikkati çekiyor.
Ligde henüz galibiyetle tanışamayan "Ceylanlar", Engin Korukır'la yollarını ayırdıktan sonra kulüpte görev aldığı her dönemde adeta takımının "can simidi" olan Hüseyin Dağ ile anlaştı.
Uzun yıllar Şanlıurfaspor teknik kadrosu içinde yer alan Dağ, ilk kez 2000'de takımın başına getirildi. Bir yıl görev yaptıktan sonra 2005'te ikinci kez Şanlıurfaspor'un başına gelen 47 yaşındaki teknik adam, o tarihte küme düşme hattında bulunan "Ceylanlar"ı, üst üste 8 maç kazanarak ligde tutmayı başardı.
Teknik direktör Dağ, 2013-2014 sezonunun ortalarında takımın küme düşme potasına girmesiyle bir kez daha göreve getirildi. Dağ, çıktığı 9 maçta aldığı başarılı sonuçlarla Şanlıurfaspor'un 11. sırada ligi tamamlamasına katkı sundu.

"Süper Lig'e çıkmak istiyoruz"
Dağ yaptığı açıklamada, geçmiş dönemlerde olduğu gibi memleketinin takımı için hiç düşünmeden görevi kabul ettiğini söyledi.
Önceki yıllarda da zor dönemlerde takımın başına geçerek bunu layıkıyla yerine getirmeye çalıştığını anlatan Dağ, yakından takip ettiği ekipte kadronun iyi olduğunu kaydetti.
Hep birlikte başarılı olacaklarına inandığını vurgulayan Dağ, şöyle devam etti:
"Daha önceki dönemlerde de takımı çalıştırdım. 2005 yılında takım 2. Lig'de iken göreve geldiğimde 8 maç üst üste kazanarak Şanlıurfaspor'u ligde tutmayı başarmıştık. Aynı şekilde 2014 yılında da takım kötü olduğunda yönetimimiz beni göreve layık gördü ve Allah'a şükür bunu layığıyla yerine getirmeye çalıştım. Şimdi de benzer bir durum yaşandı, başarılı olacağıma inandığım için görevi kabul ettim."
Takımlardaki başarının sadece teknik heyetle bitmediğini, buna tüm paydaşların dahil edilmesi gerektiğini vurgulayan Dağ, "Hedefimiz şampiyonluk, en kötü ihtimalle play-off'lara kalarak Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Taraftarlarımız bize inansınlar ve her zamankinden daha çok destek versinler, alacağımız güzel sonuçlarla hemşehrilerimize keyifli bir sezon yaşatmak istiyoruz" diye konuştu.
Yaklaşık 16 yıldan bu yana Şanlıurfaspor ve Şanlıurfa Belediyespor'da çeşitli görevlerde bulunduğunu hatırlatan Dağ, Ceylanlar'ın "Süper Lig" hayalinin gerçekleşebileceğini sözlerine ekledi.