Haber Merkezi /Şanlıurfa eğitim ve araştırma hastanesi ortopedi ve Travmatoloji kliniği, il dışına gitmeye gerek kalmadan ilimizde özellikli operasyonlar yapmaya devam ediyor.
Hastanemizin ortopedi ve Travmatoloji kliniği ortopedik onkoloji ameliyatları, açık kapalı spor cerrahisi, protez ameliyatları, travma ve el cerrahisi ile yapılan başarılı ameliyatlar ile tüm Şanlıurfa halkının hizmetindedir.
Geçtiğimiz hafta başarılı bir şekilde gerçekleştirilen Leğen kemiğinden hastanın el kemiklerine nakil yapılması Tıp dünyasında takdir topladı. Yine 4 yaşındaki doğuştan yürüyemeyen bir çocuğa başarılı bir operasyonla femoral kısaltma ve pemberton osteotomisi yapılarak hastanın yürümesiyle başarıya imza atıldı.
Kliniğimizde Engelli çocuklarda botoks tedavisi uygulanmaktadır.
Engelli çocuklarda botoks tedavisi ile güzel sonuçlar alınıyor.
Serebral palsi kaslarda spastisiteye neden olarak eklemlerde hareket kısıtlılığına ve yürüyememeye neden olabilmektedir.
Botoks uygulamaları ile erken yaşta başlatılan tedavi başarılı sonuçlar vermektedir. Kliniğimizde serebral palsiyle ilgili tüm botoks ve cerrahi uygulamalar yapılmaktadır