Ayser POLAT / Fecr İnsani yardım derneği Şanlıurfa'da insani yardım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Akçakale'de yardıma muhtaç bin Aile'yi tespit eden Fecr İnsani yardım derneği, tespit ettikleri Ailelere Giyim, gıda ve yakacak yardımında bulunarak Türk ve Suriyeli Aileleri sevindirdi.
Akçakale İlçe merkezde bin Aile'ye yapılan Giyim, gıda ve yakacak yardım dağıtımına Akçakale Kaymakamı Oltan Bayraktarda katılım göstererek ihtiyaç sahibi ailelerin Çocuklarını bizzat kendi elleriyle giydirdi.
Yapılan yardımlarla ilgili olarak kısa bir Açıklama yapan Akçakale Kaymakamı Oltan Bayraktar; Fecr Derneği sadece ilçemizde değil Şanlıurfa dışında da yaptıkları güzel çalışmalar var. Ama Hasleten Akçakalemize çok önem veriyorlar. Akçakalemize büyük destekler sunuyorlar. Giyim yardımında gıda yardımına, kira yardımından yakacak yardımına kadar bir çok kalemde hizmetler sunuyorlar. Kaymakamlığımızla da koordineli bir şekilde çalışıyorlar. Biz yeri geldiği zaman ihtiyaç sahibi ailelerimizi imkanları dahilinde yönlendiriyoruz. Onlarda Ailelerin durumunu tespit edip neye ihtiyaçları varsa bu anlamda destek olmaya gayret gösteriyorlar. Bu kapsamda bu çalışmalara öncülük eden dernek başkanımız İsmail beye çok teşekkür ediyoruz. Onunla birlikte bir ekip ruhuyla hareket eden tüm ekip arkadaşlarına destek olan hayır sahiplerine buradan şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum' dedi.
Fecr İnsani yardım derneği Koordinatörü ve Dernek Başkan yardımcısı İsmail Belek ise, Yardım dağıtımına katılan Akçakale Kaymakamı Oltan Bayraktar'a teşekkür ederek, ellerinden geldiği kadar yardımların devam edeceğini bu Çalışmaları Türkiye genelinde de yapacaklarını belirtti.