Haber Merkezi / 7 bin 500 Aileye kapasiteli temizlik malzemesini ve kıyafet yardımını Suruç Yatılı bölge okulu (YİBO)'da kurulan çadırkentte dağıtımına başlandı. Ayrıca kırsal mahallelerdeki Misafirlere de Büyükşehir Belediyesinin araçlarıyla insani yardım malzemeleri ulaştırılmaya devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesinin koordinasyonu kapsamında dağıtılan yardımlar konusunda açıklamada bulunan Başkan Vekili Tepe, TÜRGEV tarafından gönderilen insani yardım malzemelerini 7 bin 500 aileye ulaştırdıklarını söyleyerek, "Bu kapsamda Kobanili Kardeşlerimizin arasındayız. Hem onları ziyaret ettik hem de eksikliklerini gözden geçirdik. Bu temizlik malzemesini de Kırsal alanlarda bulunan Misafirlerimize de ulaştıracağız. Kış aylarının gelmesiyle birlikte misafirlerimize özelikle de çocuklara kıyafet ve ayakabı yardımını yapacağız. Ayrıca vatandaşlarımızı buradaki misafirlere yardım etmeye davet ediyoruz" şeklinde konuştu.
Öte yandan Kobanili misafirlerin giysi ve ayakkabı ihtiyacını gideren Büyükşehir Belediyesi bölgeye gelen yardımların dağıtımını sürdürüyor.