Haber Merkezi / Balıklıgöl Devlet Hastanesi yönetiminin hazırladığı proje doğrultusunda yenilenmesi tamamlanan bölümler, Vali Abdullah Erin, Milletvekilleri Gülender Açanal, Ahmet Akay ve Mehmet Ali Cevheri, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, davetliler ve basın mensuplarının katıldığı törenle hizmete sunuldu.
Revize edilen servislerin açılış töreninde konuşan Vali Abdullah Erin, şehrin en eski hastanelerinden olan Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nin modernize edilmesi için çalışmalar başlatıldığını ve ilk katkıyı hayırsever iş adamı Yusuf Avcı ile eşi Fatma Avcı'nın yaklaşık 1,5 milyon TL'lik kaynakla sağladığını belirtti.
Hastanenin ortopedi ve dahiliye servislerinin tamamen yenilendiğini kaydeden Vali Erin, diğer servislerin de yenilenmesi için Şanlıurfalı iş adamları ve hayırseverlere çağrıda bulundu.
Desteklerinden dolayı sağlık camiası ve Şanlıurfalılar adına hayırsever Yusuf ve Fatma Avcı çiftine teşekkür eden Vali Erin, 'Bu örnek davranışlarının tüm Şanlıurfalılara da emsal teşkil etmesini temenni ediyorum. Allah razı olsun. Buradan hizmet alacak tüm vatandaşların duası da bu bağışı yapanlarla olacaktır.' diye konuştu.
Açılış töreninin ardından hastanenin revize edilen bölümlerini inceleyen Vali Erin, vatandaşlara aşı olma konusunda da çağrıda bulundu.