Tuğba POLAT/ Şanlıurfa'yı etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle kentte yoğun bir mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen çağrılara anında yanıt veriyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kar yağışı nedeniyle yoğunluğun oluştuğu Alo 153 çağrı merkezini ziyaret etti.
Burada gelen çağrılarla ilgili personellerden bilgi alan Başkan Beyazgül, telefonun başına geçerek gelen çağrılara cevap verdi. Başkan Beyazgül taleplerini ileten vatandaşlara bizzat ilgileneceğini ifade etti.


'7/24 HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ'
Başkan Beyazgül:'Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 153 çağrı merkezindeyiz. Kent genelinde kar yağışı da var. Çağrı merkezimiz çok önemlidir. Vatandaşın şikayet, talep ve önerilerinin hangi konularda yoğunlaştığını görebiliyoruz istatistik verileri kayıt altına alıyoruz. Şanlıurfa'da etkili olan kar yağışı nedeniyle çağrı merkezindeki çalışmaları yerinde görmek istedim. Çağrı merkezinde görev yapan tüm personellerimize teşekkür ediyorum. Çağrı merkezimiz yedi gün yirmi dört saat vatandaşımızın hizmetindedir. Biz de halkımızın huzur ve refahı için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdüreceğiz' diye konuştu.