Haber Merkezi / Karaköprü Belediyesi hızla artan nüfusa ayak uydurmak ve trafikte vatandaşların sıkıntı yaşamaması için ilçeye yeni yollar kazandırma ve deforme olmuş yollarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla ilçede yol sorununu bitirmek içim ihtiyaç olan mahallelerde yol açma çalışmasını sürdürürken, deforme olan ve vatandaşlara trafikte sıkıntı çıkaran yollarda da kilitli parke döşemesiyle yenileme çalışması yapıyor.
Akpiyar Mahallesinde yeni açılan ve alt yapısı tamamlanan yollar kilitli parkeyle döşenerek vatandaşların hizmetine sunulurken, Atakent Mahallesinde de yeni açılan ve programa alınarak kilitli parke döşenecek olan yollarda çamurdan arındırılmak için stabilize malzeme serimi yapılıyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçede yaz kış demeden şartlar el verdiği sürece çalıştıklarını ancak kış aylarında olumsuz şartların fazla olması nedeniyle yağışlar gelmeden daha fazla yolu açıp hizmete sunmak için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını kaydetti.
Başkan Baydilli, 'İlçemizde bozuk, yarım kalmış yol bırakmamak için çalışıyoruz, ayrıca ihtiyaç dahilinde yeni yollar da açıyoruz. Karaköprü her şeyin en güzelini hak ediyor, biz de yolları açık ve güzel bir Karaköprü oluşturmak için her zaman sahada çalışacağız. Kış ayları gelmeden ekiplerimiz daha fazla hizmet adına var gücüyle çalışıyor. Sahada emek veren tüm personelimize ilçemiz adına çok teşekkür ediyorum ' diye konuştu.
Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde farklı noktalarda çalışmalarını program dahilinde sürdürecek…