Tuğba POLAT / 5 bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilen projenin hizmete sunulmasıyla birlikte büyük bir eksikliğin giderildiğini belirten Mahalle Muhtarı ve Pazar Esnafı ve vatandaşlar, Başkan Mehmet Canpolat ve ilgili personele teşekkür etti.

PROJE MAHALLEMİZE DEĞER KATTI, İNSANLARIN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRDI
Projenin mahalleye kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Sancaktar Mahalle Muhtarı İbrahim Acar, 'Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat'a mahallemiz adına teşekkürlerimi iletiyorum. Bize semt pazarı, taziye yeri, zabıta karakolu, muhtarlık evi, park yaptı. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Buradaki arkadaşların hepsi memnun' ifadelerine yer verdi.

SOĞUTMA VE KAMERA SİSTEMİYLE KONFORLU VE GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
Şanlıurfa Semt Pazarcılar Dernek Başkanı Hacı Keser ise, 'Sancaktar Mahallesi olsun, Karşıyaka Mahallesi olsun, Kapalı Semt Pazarını mahalleye ve esnafımıza kazandırdığı için Mehmet Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Gerçekten çok modern bir pazar. Soğutma sistemli, kameralı. Vatandaşlarımız güzel bir şekilde alışverişini yapıyor. Esnafımız iyi bir şekilde satışını yapıyor' diyerek vatandaşların ve esnafın daha hijyenik ortamda alışveriş yaptığını ifade etti.