Seyfullah POLAT/ Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin girişimleriyle, Gençlik ve Spor Bakanlığının katkılarıyla ilçe merkezinde Seyrantepe, Atakent ve Doğukent Mahallelerine kazandırılacak olan sentetik çim sahaların yapımına hemen başlanırken, kısa sürede çalışmaların tamamlanıp sahaların faaliyete geçirilmesi planlanıyor.
Başkan Baydilli'nin geçtiğimiz günlere gençlere müjdesini verdiği sentetik çim sahaların yapımına başlanıldı.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçeye her kesimi düşünerek hizmet sunduklarını belirterek gençlerin de spor yapabilecekleri ve güvenle oyun oynayabilecekleri alanlar oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.
Yapı devam eden sahalar gençlerin spor yapabilecekleri, güvenle oyun oynayabilecekleri alanlar olduğunu belirten Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, "Karaköprü ilçemize her anlamda hizmet etmek için kafa yoruyoruz ve harekete geçiyoruz. İlçedeki gençlerimizin uygun ortamda spor yapabilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla 3 tane mahallemize sentetik çim saha kazandıracağımızı söylemiştik. İhale sürecinin ardından zaman kaybetmeden çalışmalara başladık ve temel kısmını bitirdik" dedi
Baydilli, "800 metrekare alan üzerine standart boyutlarda yapılacak olan sahalarımızda gençlerimiz top oynayacak, spor yapacak ve en önemlisi güvenli bir şekilde, güzel bir zeminde koşturacaklar. Sahaların ilçemize kazandırılmasında katkılarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu beye ilçemiz adına teşekkür ediyorum."
Başkan Baydilli merkezdeki sahaların yanında 12 kırsal mahalleye de sentetik çim saha kazandıracaklarını ifade etti.