Tuğba POLAT / Eyyübiye'nin değişimi ve dönüşümünü simgeleyecek en önemli projelerden biri olan Türkiye'nin en büyük 3. Millet Bahçesinde, ağaçlandırma çalışmaları tamamlandı. Projedeki son durumla ilgili bilgi veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 'Yemyeşil bir Eyyübiye' amacıyla yola çıktıkları 2019 yılından bu yana ilçede otuzdan fazla park ve yeşil alanı hizmete kazandırdıklarını, Millet Bahçesi Projesinin de bu amacı taçlandıracağını vurguladı.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK 3. MİLLET BAHÇESİ
Akçakale yolu üzerindeki Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi arazisinde 180 dönümlük alanda son aşamaya gelen Millet Bahçesi; İçerisindeki mesire alanları, millet kıraathanesi, cami, çocuk oyun alanları, sosyal donatı alanları, bisiklet parkuru, yürüyüş yolları, spor kompleksleri ve sosyal donatı alanlarıyla Türkiye'nin en büyük 3. Millet Bahçesi olacak.

'PROJE EYYÜBİYE'YE NEFES ALDIRACAK'
İlçede hayata geçirilen projenin Eyyübiye'ye nefes aldıracağını vurgulayan Başkan Mehmet Kuş, 'Bu büyük proje, bundan sonra hayata geçireceğimiz diğer büyük projelerimiz için de bir örnek teşkil edecek. Eyyübiye'de değişim ve dönüşüm için ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bizlerden desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, TOKİ Başkanımız Ömer Bulut, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekillerimiz, İl ve İlçe teşkilatımıza bir kez daha teşekkür ederim' diyerek ilçeye kazandırılacak dört kitap otağının da ihale aşamasına geldiği müjdesini verdi.