Haber Merkezi / Şanlıurfa'nın gelişen ve büyüyen ilçesi Karaköprü'de yeni yerleşim alanlarının açılmasıyla beraber vatandaşların yol ihtiyacını karşılamak için Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yeni yollar açarak trafiği rahatlatıyor.
Yeni gelişen ve konutlaşmanın arttığı Batıkent Mahallesinde ortaya çıkan yol ihtiyacını gidermek ve vatandaşların talebini karşılamak için ekipler elzem olan yerlerde yeni yollar açarak ilçeye kazandırıyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de yol çalışmaları üzerinde titizlikle dururken, ilçede öncelikle vatandaşların yol sıkıntısı çekmemesini, sorunlu yollarda araçların ve yayaların zarar görmemesini istiyor.
Başkan Baydilli, Karaköprü'nün gelişmeye açık bir ilçe olduğu için adeta bir şantiye alanı gibi çalışıldığına dikkat çekerek, 'Karaköprü'ye daha modern yollar kazandırmak için Fen işleri ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Karaköprü ilçemiz her sene önemli bir büyüme kat ediyor ve göç alarak nüfusunu katlıyor. Biz de 'yol medeniyettir' diyerek ilçemize yeni yollar kazandırıyor ve mevcut yolları yeniliyoruz.
Batıkent mahallemiz dışında diğer mahallelerimize de ihtiyaçlar dahilinde yeni yollar kazandırıyoruz, bozulan yolları yeniliyoruz. Tabi vatandaşlarımız alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollardan haklı olarak şikayetçidir ancak biz bu konuda da ekiplerimize talimat verdik tüm yolların yenilenip düzeltilmesini istedik. Karaköprü Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle durmadan, yorulmadan hizmetlerimize devam edeceğiz' diye konuştu.
Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri program dahilinde ihtiyaç olan bölgelerde yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürecek.