Kanal Urfa “Güneydoğu Anadolu Bölgesinin En İyi Televizyon Kanalı” ödülüne layık görüldü.

Deba Medya Yapım tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Gelişen Doğu Ödülleri, 25 Kasım’da Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür Ve Kongre Merkezi’nde sahiplerini bulacak.

“Bir Fidan Bir Nefes” temasıyla düzenlenecek olan organizasyonda iş insanları ve basın mensupları ödüllendirilecek. Gerçekleştirilecek törende Kanal Urfa’da ödüle layık görüldü. Gecede Kanal Urfa da “Güneydoğu Anadolu Bölgesinin En İyi Televizyon Kanalı” ödülüne sahip olacak.

TGRT haber spikeri Mehmet Aydın’ın sunuculuğunda gerçekleşecek olan ödül gecesine sanat, spor, siyaset ve basın camiasından önemli isimlerin katılması bekleniyor.

Kanal Urfa Genel Müdürü Ferhat Özer; alınan bu ödülün tesadüf olmadığını, kanalın daha önce de Türkiye birinciliği olduğunu söyledi. Özer konuşmasında, “Kanal Urfa bizlere yönetim kurulu başkanımız rahmetli İbrahim Toru’nun emanetidir. Şimdi televizyonun başında kardeşi Abdurrahim Toru bulunmaktadır. 2008 yılında yayın hayatına başlayan Kanal Urfa, Türkiye’de Türkçe, Arapça, Kürtçe olmak üzere 3 dilde yayın yapan tek kanaldır.

Kanal Urfa yayın hayatı boyunca bir çok ödüle layık görüldü. Kanal Urfa olarak Bitlis’ten Ankara’ya kadar onlarca ilde canlı yayınlar gerçekleştirdi. Bölgenin en iyi televizyon kanalı olmamız öyle sıradan bir anket değildi. İstanbul’dan bir ekip bölgeyi araştırıp öyle karar veriyor. Bu ödülü inşallah Cuma günü Diyarbakır’da alacağız. Bu ödül bütün ekibimindir. İşin mutfağındaki arkadaşlarımız olmazsa, biz bunu başaramayız. “Bir Fidan Bir Nefes” sloganıyla bize layık görülen Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en iyi televizyonu ödülüne layık gören DEBA Medya Yapım Şirketi’ne de teşekkür ederim” dedi.