Haber Merkezi / Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde hayatın her alanında ilçe halkının yaşadıkları sorunların çözüm bulması için Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un öncülüğünde çalışma yürüten ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde kısa sürede büyük yol kat etti. Her geçen gün çalışma temposunu artıran ekiplerin hummalı çalışmaları vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.

BAŞKAN ÖZYAVUZ: ARTIK HALKINA HİZMET EDEN BİR HARRAN BELEDİYESİ VAR
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un talimatları sonrası mıcır ocağında kurulumu tamamlanan konkasör makinası, Harran'ı toz ve çamurdan kurtaran yol çalışmalarına harıl harıl mekanik malzeme üretiyor. Tam kapasite çalışmaya devam eden ocakta üretilen malzemeyi Harranlı hemşerilerinin yol sorunlarını ortadan kaldırmak için kullandıklarını belirten Başkan Özyavuz, Harran'ın tarihinde görülmemiş hizmetleri ilklere imza atarak vatandaşlara ulaştırdıklarını belirterek, artık halkına hizmet eden bir Harran Belediyesi var dedi. Her adımımız Harran'ımız için diyerek sözlerine devam eden Başkan Özyavuz, gece gündüz demeden Harran'ı yeniden yazdıklarına dikkat çekti.

BİR YANDA DOLGU, DİĞER YANDA PARKE ÇALIŞMASI
Öte yandan kısa süre önce Harran ilçesine bağlı kırsal Küçük Minare Mahallesi'nde asfalt serim işlemi öncesi dolgu çalışmaları tüm hızıyla sürerken diğer taraftan kırsal Sugeldi Mahallesi'nde de köy içi yollarda kilitli parke döşeme çalışmaları devam ediyor.
Harran Belediyesi ekiplerinin çalışmalarıyla yol sorunlarının çözüldüğünü ve yaşadıkları mağduriyetlerin giderildiğini aktaran mahalle sakinleri, Başkan Özyavuz ve ekibine teşekkür etti. Göreve gelir gelmez Başkan Özyavuz'un gayretleriyle bu zamana dek görmedikleri hizmet atağına şahit olduklarını söyleyen vatandaşlar, üretken belediyecilik anlayışıyla üstün çaba gösteren ekiplere şükranlarını sundu.