Haber Merkezi / Sosyal sorumluluk projesi kapsamında harekete geçen Ayşenur Ayhan, yardıma muhtaç ailelere ulaşmaya devam ediyor.
Belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerinden biri de Akçakale'de yaşanıyor. İlçe genelinde yaptığı alt ve üst yapı çalışmalarıyla kamuoyunun takdirini toplayan Akçakale Belediye Başkanı Ecz.Abdulhakim Ayhan'ın eşi Ayşenur Ayhan ilçede yaşayan yardıma muhtaç ailelere ulaşmaya devam ediyor.
Akçakale Belediye Başkanı Ecz.Abdülhakim Ayhan'ın eşi Ayşenur Ayhan ilçe genelinde yardım seferberliği başlattı. Sabahın erken saatlerinde Akçakale belediyesi sosyal yardım işler müdürlüğünden bir ekiple birlikte yola koyulan Ayşenur Ayhan, Akçakale'de yardıma muhtaç ailelerin kapısını tek tek çalarak gıda kolisi, giyecek ve muhtelif ev eşyaları yardımında bulundu. Ayşenur Ayhan özelikle çocuklar ve kadınlarla yakından ilgilendi. Yardım kolilerinin dağıtımı sırasında vatandaşın evinde bulunan bazı eksiklikleri de not aldıran Ayhan en kısa sürede bu sorunların çözümü için de söz verdi.
Yardım kolilerinin dağıtımı esnasında açıklama yapan Akçakale Belediye Başkanı Ecz.Abdulhakim Ayhan'ın eşi Ayşenur Ayhan:"Akçakale belediye ekiplerimiz tarafından daha önce tespit edilen dar gelirli aileleri ziyaret edip ailelere Gıda,Çocuklara kıyafet ve yağmurdan dolayı evleri akan vatandaşlarımızın evlerine branda çekiyoruz. Elimizden geldiği kadar belediye ekiplerimiz tarafından tespit edilen ailelere ulaşmaya çalışıyoruz.Akçakale belediyesi çalışmalarına devam ediyor."Dedi.
Yapılan yardımlardan yardım alan aileler Ayşenur Ayhan'a teşekkür edip dua etti.