Haber Merkezi / Başkan Mehmet Canpolat, günün ilk ışıkları ile birlikte mahalle gezisi programlarını devam ettiriyor. Başkan Yardımcısı Mehmet Erol, birim müdürleri ve teknik ekibi ile birlikte Bahçelievler bölgesinde incelemelerde bulunan Başkan Canpolat'ı, Bahçelievler Mahalle Muhtarı Mehmet Nur Karadaş, Sultan Fatih Mahalle Muhtarı Hikmet Arslan, Şair Şevket Mahalle Muhtarı Ahmet Altun karşıladı. Muhtarlar ile birlikte bölgede incelemelerde bulunup, esnafı işyerinde ziyaret eden Başkan Canpolat, mahalle sakinleri ile de sohbet etti. Mahallede yapımı devam eden bakım onarım çalışmalarını da inceleyerek, işçiler ile sohbet eden Başkan Canpolat, Haliliye halkının her zaman emrinde olduklarının altını çizdi.
Ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Canpolat, 'Müdürlerimiz, şeflerimiz ve başkan yardımcımız ile sabahın erken saatlerinden itibaren Bahçelievler Mahallemizdeyiz. Değerli hemşerilerimiz ve esnafımız ile birlikte mahallemizi gezdik. Eksikleri yerinde tespit ettik. Gerekli iş ve işlemler için talimatlar verdik. Diğer yapılacak hususlar ile ilgili de notlarımızı aldık. Amacımız, hedefimiz, inşallah vatandaşlarımız ile el ele, iç içe Haliliye'mizi daha da güzelleştirmek; eksikleri yerinde görüp, tespit ederek, çözüme kavuşturmak. Muhtarlarımız, halkımız ve esnafımız ile iş birliği halindeyiz' diye konuştu.
Mahalle muhtarları da, mahallelerindeki tüm ihtiyaçların çözüme kavuşturulduğunu ve hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Başkan Mehmet Canpolat, beraberindekiler ile birlikte daha sonra Süleymaniye Mahallesine geçti. Süleymaniye Mahalle Muhtarı Salih Dağ tarafından karşılanan Başkan Canpolat, esnaf ve vatandaşlar ile görüşerek, talepleri birinci ağızdan dinledi.
Başkan Canpolat, temaslarının ardından mahalleden ayrıldı.