Ayser POLAT / Basın İlan Kurumu Şanlıurfa şube müdürü Rıza Kara kurum çalışanı Tuncay Oğuz ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Genel yayın yönetmenimiz Veysel Polat ile büyükşehir meclis kararlarının özet halinde birçok büyükşehirde yayınlandığını belirten Kara, aynı uygulamanın Şanlıurfa'da da gerçekleştirilmeli dedi.
Konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan'ı gazete sahibi arkadaşlarla birlikte ziyaret ettiklerini hatırlatan Genel Yayın Yönetmenimiz Veysel Polat da 'Belediyemizin kararını bekliyoruz. En son Ankara, İstanbul ve Gaziantep başta olmak üzere birçok büyükşehirde uygulanmaya başlanan Meclis Karar özetlerinin yerel gazetelerde yayınlanması uygulamasıyla hem gazetelerimize hem de yer yerel yönetim ve demokrasimize olumlu bir katkı sağlanacaktır' dedi. Uygulamanın Urfa'da da gerçekleştirilmesi için gazete sahipleri olarak konunun takipçisi olacaklarını belirten Polat, ziyaretleri için BİK Müdürü Kara ve Tuncay Oğuz'a teşekkür etti.
Gazete çalışanları ile de bir süre sohbet eden Kara, bir süre önce kurum tarafından düzenlenen eğitim seminerine katılan arkadaşlarımız Seyfullah Polat ve Tuğba Polat'a sertifikalarını takdim etti.