Haber Merkezi / Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bünyesindeki mobil temizlik aracıyla ilçe merkez ve Kırsal mahallelerdeki camilerde temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Kırsal mahallelerdeki çok sayıda camide temizlik çalışmaları yapan temizlik görevlileri, merkez mahallelerdeki camilerde de periyodik olarak çalışmalarını sürdürüyor.
Hummalı bir çalışma yürüten temizlik ekipleri, 'Temiz Şehir Viranşehir' sloganı ile yürüttüğü çalışmalar kapsamında vatandaşların kutsal mekanlarda temiz ve hijyenik bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmeleri için camileri mobil temizlik aracı ile temizleyerek tertemiz hale getiriyor.
Kutsal mekânların temizliğine verdikleri öneminin altını çizen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Vatandaşların tertemiz bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmeleri için ibadethanelerdeki temizlik çalışmalarının periyodik olarak devam ettiğini söyledi.
İbadethane temizliğinin özel temizlik aracı ile yapıldığını belirten Başkan Ekinci, yıkanan halıların aynı anda kurutulduğu ve bu nedenle vatandaşların beklemesine gerek kalmadan ibadetlerine devam edebildikleri vurguladı.
Başkan Ekinci, 'Daha güzel ve temiz bir Viranşehir için' temizlik ve hijyen çalışmalarının aralıksız devam edeceğini kaydetti.
Temizlik çalışmalarının yapıldığı camilerdeki mahalle sakinleri ve cami cemaati, yapılan hizmetin çok faydalı olduğunu ve herkesin ibadet yaptığı bu mekanların temiz olmasının çok önemli olduğunu ifade ederek, çalışmalarından dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti