Haber Merkezi / Şehitlik Çamlık Düğün Salonunda düzenlenen programa Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aysel Göncü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in eşi Turan Güvenç, Şanlıurfa Şehitler Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Şehit Aileleri ve gaziler katıldı.
18 Mart Şehitleri anma günü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi olarak Şehit ve Gazi Aileleri onuruna verilen programa gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aysel Göncü, " Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan 18 Mart 1915 yılında kazanılan Çanakkale zaferinin onurunu yaşarken vatan toprakları için şehit olanları rahmetle yad ediyorum" dedi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in eşi Turan Güvenç ise, "il dışında olduğundan dolayı programa katılamayan Başkan Güvenç'in Şehit ve Gaziler için bu burada bir araya geldiğimiz için teşekkür ediyorum. Şehitlerimizi rahmetle yad ediyor Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
Düzenlenen Programda konuşma yapan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, "Ebediyete intikal etmiş bütün Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmetle minnetle yad ediyorum. Ruhları şaad olsun" şeklinde konuştu.
Şanlıurfa Şehitler Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ise " Bu anlamlı organizede bizleri buluşturdukları için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Şehit ve Gazi ailelerinin çocukları tarafından mevlid ve dualar okundu.