Mutlu GÜNEŞ/ Ramazan ayında özellikle kalabalık cemaatlere ulaşılan teravih namazlarında daha sağlıklı koşullarda ibadet edilmesine imkan sağlamak için ilçe genelindeki camilerde detaylı temizlik çalışması başlatan ekipler; halılardan cami girişlerinde yer alan ayakkabılıklar ve pencerelere kadar her noktayı dezenfekte etti.


'PANDEMİNİN ARDINDAN TERAVİHLERE KAVUŞUYORUZ'
Camilerde başlatılan temizlik çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Kovid-19 salgını sonrası özlenen teravih namazlarına bu Ramazanda kavuşulacağını belirtti.
Başkan Ekinci, 'Mübarek Ramazan ayı yarın başlıyor. Çok şükür koronavirüs salgınının o sıkıntılı günlerini de geride bıraktık. İnşallah bu Ramazanda o özlediğimiz teravihlerimizi yeniden yaşayacağız. Biz de belediye olarak cemaatin daha sağlıklı bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için çalışmalarımıza hız verdik. Koronavirüs sürecinde de camilerimizi sürekli dezenfekte ediyorduk, şimdi daha özenli yapmaya çalışıyoruz. Tüm İslam alemine huzurlu bir Ramazan diliyorum' diye konuştu.