Haber Merkezi / Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz öncülüğünde sürdürülen çalışmalarla değişim ve dönüşüm sürüyor. Merkez ve kırsalda aynı anda birçok noktada çalışmalarını sürdüren Harran Belediyesi ekipleri hizmet atağına devam ederken sorunların çözümü noktasında da vatandaşların takdirini topluyor. Bugün itibariyle bir kırsal mahallede daha köy içi yollarda asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler hızla bir başka noktada çalışmalara başlamak üzere hareket ederken, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, yep yeni bir Harran vurgusu yaparak her alandaki değişim sözünü yineledi.
Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; 'Cenab-ı Allah'ın takdiri ve halkımızın desteği ile bir dönemi kapatıp yeni bir dönem açtık. İnsan odaklı hizmet üreterek çağın getirdiği yenilikleri vatandaşların hizmetine sunmak ve hizmetlerin sürdürülebilirliğini sağlamak temel gayemiz oldu. Harran halkının söz sahibi olabilecekleri katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyerek halkımızın emrinde ve yanında olarak, toplumsal sorumluluk bilinci ile hareket ediyoruz. Çevreye duyarlı bir şekilde hizmetlerimizi gerçekleştiriyor ve en önemlisi ilçemizin tarihi değerlerini ve dokusunu koruyarak, medeniyetin beşiği olan Harran'ımızı Türkiye'nin ve Dünya'nın gündemine oturtacağız. Bu amaçla alışılagelmiş hizmet standartlarının üstünde bir yönetim ve hizmet anlayışıyla, vatandaş memnuniyetinin sürekliliğini sağlayarak, çalışanların birbirleriyle ve halk ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü, şeffaflığı hesap verilebilirliği ve güveni ön plana çıkarmak temel politikamızdır.' ifadelerini kullandı.
Harran Belediyesi ekiplerinin merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın çalışmalarına devam ettiğini ve bu çalışmalarla yaralara derman olduklarının altını çizen Başkan Özyavuz, dur durak bilmeden sürdürülen çalışmalarla Harranlı hemşerilerinin yaşadıkları sorunları birer birer çözdüklerini belirtti. Son olarak Harran ilçesine bağlı Gürgelen kırsal mahallesinin, mahalle içi asfalt ve Meydankapı grup bağlantı yollarında asfalt çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Özyavuz, yenilenen yolların vatandaşlara hayırlı uğurlu olmasını diledi.