Haber Merkezi / İlçenin dört bir noktasında hummalı bir çalışma yürüten Eyyübiye Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gerek merkezde gerekse de kırsalda Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarını bir bir yerine getiriyor.
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin son durağı da Akşemsettin Mahallesi oldu. Akşemsettin Mahallesinin en yüksek noktasında bulunan ve ulaşımında sıkıntı yaşanan Müslüm Gülel İlk ve Orta Okulu'nun yol problemi sona eriyor.
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından parke taşı döşenerek işleminde sona gelinen alanda inceleme yapan Başkan Ekinci, işçi eldivenlerini takarak bir süre kendisi de parke taşı döşedi. Mahalle Muhtarı Ahmet Eskiler ile birlikte Akşemsettin Mahallesinde bir takım incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yapımı devam çalışmaları yerinde inceledi.
Yapılan çalışmaları yerinde gören ve işe el atarak işçi kardeşlerinden farklı olmadığının ve en somut örneklerinden birini gözler önüne seren Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 'Eyyübiye'yi birlikte yeniden inşa edeceğiz' ifadelerini kullandı. Eldiven takıp işçilerle birlikte uzun bir süre parke taşı döşeyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, merkez ve kırsalda epey mesafe kat ettiklerini belirtti.
Başkan Ekinci,'Bugün Akşemsettin Mahallesinde geziyoruz ve burada özellikle de yol konusunda sıkıntılar vardı ve şu anda görüldüğü gibi ekiplerimiz burada kilitli parke taşı döşeme işini yapıyorlar. Eğitim ve öğretim yılı başlamadan öğrenci ve öğretmenlerimizin okullarına kolay bir şekilde giriş ve çıkışlarını sağlamak adına bu yollar bugün yapılarak açılacaktır.
Müslüm Gülel İlkokulu ve çevresini geziyoruz ve dolaşıyoruz. Görüldüğü gibi burada da kilitli parke taşı döşeme işini yapıyoruz ve umarım kış aylarına girmeden vatandaşlarımızın acil olarak bizlere iletmiş oldukları taleplerini yerine getireceğiz.
Kırsalda belediye çalışmalarımızda epey bir mesafe kat ettik ve yüzde 80 olarak hemen hemen bitirdik. Tabi ki şehir merkezinde de imarlı olan yerlerde de çalışmalarımız devam ediyor ve inşallah kısa bir süre zarfında bu hedefimize ulaşırız.
Buradan da kastımız daha yaşanılabilir bir Eyyübiye olarak güzel ve mutlu bir ilçe olarak halkıyla iç içe olan bir belediye olmak. Böyle bir iddiamız var ve bunu da şimdiye kadar da çok şükür gerçekleştirdik. Bu tip çalışmalarımız vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hızlı bir şekilde devam edecektir.'' dedi
Başkan Ekinci, bölgedeki çalışmaları inceledikten sonra buradan ayrıldı.