BEYAZGÜL, “ŞANLIURFA’DAKİ HİZMET YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Şanlıurfa’da şehir içi trafiğinin merkezinde bulunan ve ihtiyacı karşılaşmakta zorlanan Abide Kavşağında, yapılan ilave köprüde Karaköprü Viyadüğünün açılışı gerçekleştirildi. Viyadükten araçla geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül; Şanlıurfa’daki hizmet yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi, kent içi trafiği rahatlatmak üzere Abide Kavşağına ek olarak yapılan Karaköprü Viyadüğünü kontrollü olarak araç trafiğine açtı.

R.Tayyip Erdoğan, İpekyol, Necmettin Cevheri ve Atatürk Bulvarları ile 18 Mart Çanakkale Caddesini birbirine bağlayan, kent trafiğinin kalbi Abide Kavşağı’na yapılan viyadüklerle şehir merkezi rahat bir nefes alacak.

Abide Kavşağında şehir içi trafik akışını rahatlatacak ilave köprünün, bir bölümü bitirilmesi gereken süreden önce bitirilerek araç trafiğine açıldı.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ABİDE KAVŞAĞININ KARAKÖPRÜ VİYADÜĞÜNÜ ARAÇ TRAFİĞİNE AÇTIK”

Konuyla ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül:

“Viyadük, tamamlanması gereken süreden 55 gün önce açılmış oldu. Diğer viyadüğü de vaktinden önce inşallah açmış olacağız. Böyle güzel bir hizmeti Allah bize nasip ettiği için Allah’a hamd ediyoruz. Bizim aşkımız Şanlıurfa’ya hizmet yolunda ölünceye kadar devam edecek. Şanlıurfa’ya aşkla ibadet etmeyi bir ibadet olarak biliyoruz.

Köprümüzün sağ kısmını inşallah geçeceğiz. Bundan sonra vatandaşlarımız da buradan geçmiş olacaklar. Sol tarafı da açmış olduğumuzda köprü tamamlanmış olacak. Sol tarafı da inşallah en kısa sürede açılmış olacak. Bu hizmet hemşehrilerimizin beklediği bir hizmetti. Burada yığılmalar oluyordu. Gaziantep girişi tarafında yığılmalar oluyordu. Bundan sonra o yığılmalar bitmiş olacak. Yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Daha sonra araçla köprüden geçiş yapan Beyazgül, “Şanlıurfa’nın bu hizmete ihtiyacı vardı. Vatandaşlarımız buradan geçmek için dakikalarca bekliyorlardı. Şimdi birkaç dakikada geçtik. Bundan sonra Balıkayağı Bulvarında ve devamını yapma noktasında da aynı heyecanla yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Açıklamasının devamında Başkan Zeynel Abidin Beyazgül önümüzdeki günlerde çok önemli hizmetleri ve büyük projeleri aktaracağız. Şanlıurfa çok büyük bir değişim yaşayacak. Her alanda bu değişimi hissedeceğiz” dedi.