Faruk Deveci

ANAVATAN Partisi Şanlıurfa İl Teşkilatı Şanlıurfa'da faaliyet gösteren basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

ANAVATAN Partisi Şanlıurfa İl Teşkilatı İl Başkanı Halil Aslan Başkanlığında İl Başkan Yardımcıları, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı, İlçe Başkanları ile birlikte Şanlıurfa'da faaliyet gösteren basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

Özel bir mekanda düzenlenen toplantıda konuşan ANAVATAN Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan amaçlarının ANAVATAN Partisinin eski günlerindeki ruha döndürmek olduğunu belirterek; Genel Başkanımız İbrahim Çelebi'nin önderliğinde Kurucumuz merhum Turgut Özal'ın kuruduğu ANAVATAN Partisini tekrar iktidara taşıyıp ülkemize hizmet etmektir. Bu ruhla gece gündüz demeden Şanlıurfa'ya hizmet ediyoruz' dedi.

Halil Aslan Şanlıurfa ve Türkiye'de siyasetin eksik yapıldığını belirterek; Bizim öncelikli amacımız Şanlıurfa'nın sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirmektir. Genel Başkanımız da Şanlıurfa'yı çok önemsemekte ve Şanlıurfa7nn sorunlarını yakından takip etmektedir. Bizde sorunları tespit ettikten sonra Şanlıurfa Milletvekillerimizle, Belediye Başkanlarımızla görüşüp sorunların çözümü için çaba sarf ediyoruz' diyerek önümüzdeki seçimlerde 77 Şehirde teşkilatlanmasını tamamlamış bir parti olarak iktidar için mücadele edeceklerini belirtti.

Şanlıurfalılardan büyük teveccüh görmeye başladıklarını belirten Halil Aslan tespit ettikleri sorunların başında elektrik, işsizlik, eğitim ve sahipsizlik olduğunu belirterek; Türkiye'nin en önemli şehirlerinden birisi olan Şanlıurfa'da maalesef hala elektrik ve DEDAŞ önemli sorun olmaya devam etmektedir. Bunun yanı sıra diğer hayatı sorunların çözümü noktasında da her hangi bir gelişme kaydedilmiş değildir. Bunu nen büyük sebebi ise Şanlıurfa'nın sahipsiz oluşudur' dedi.

Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran ANAVATAN Partisi İl Başkanı Halil Aslan gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.