Tuğba POLAT / Başkan Mehmet Canpolat'ın talimatlarıyla yapılan tespitlerin ardından hayata geçirilen projeler ilçeye nefes aldırıyor. Bölgelerin eksikliklerine göre yükselen projelerden olan Ahmet Yesevi Kapalı Semt Pazarı ve Sosyal Yardım Kompleksi açılışa hazır.
İnşaat çalışmaları tamamlanan projeyi beraberinde Şanlıurfa Pazarcılar Dernek Başkanı Mehmet Emin Kızılateş, Başkan Yardımcıları Mehmet Aslan ile Mehmet Erol ve teknik ekiple inceleyen Başkan Mehmet Canpolat, 10 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Kompleks projesinde çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Kapalı Semt Pazarı/Otopark ile 10 bin kişiye hizmet verecek Aşevi, Sosyal Market ve Giyim Market'in yer aldığı Ahmet Yesevi Kompleksinin bölgenin ihtiyaçlarına yanıt vereceğini kaydeden Başkan Mehmet Canpolat, Kompleks Projesinin 4 Kasım Cuma günü açılacağını ifade etti.
Başkan Mehmet Canpolat'ın Ahmet Yesevi Mahallesi için semt pazarı sözü verdiğini ve kısa süre içerisinde bu sözünü yerine getirdiğini ifade eden Şanlıurfa Pazarcılar Dernek Başkanı Mehmet Emin Kızılateş ise, "Başkanımızdan böyle bir hizmeti bekliyorduk. Bize sözünü verdi, kısa sürede sözünü yerine getirdi. Biz de mahalle ve esnafımız adına Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi